Joi, 28 Martie 2024

Unsprezece elevi din Eparhia noastră vor participa la Olimpiada Națională de Religie Catolică

Peste 100 de elevi de clasele V-XII din Maramureș și Satu Mare au participat sâmbătă, 18 martie, la Olimpiada de religie Greco Catolică, etapa județeană. Concursul s-a desfășurat la Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” din Baia Mare, respectiv Școala Gimnazială „ Lucian Blaga” din Satu Mare. Festivitatea de deschidere a avut loc la ora 9:30, iar de la ora 10:00 a fost susținută proba de olimpiadă, urmată de prânzul luat împreună și un moment de socializare.

După corectarea lucrărilor, de la ora 16:00 a avut loc, la Baia Mare, festivitatea de premiere, prezidată de către Preasfințitul Vasile Bizău. În urma rezultatelor obținute, 5 elevi din Baia Mare și 6 din Satu Mare vor participa, în perioada 25-28 aprilie, la Olimpiada Națională de Religie Catolică, la Timișoara. La etapa națională participă doar câștigători din clasele VII-XII. 

Concursul a fost organizat de către Episcopia Greco-Catolică de Maramureș (Inspectori pr. dr. Ioan Codrea si prof. Adrian Cosmin Roman), în colaborare cu Inspectoratele Şcolare Judeţene Maramureş şi Satu Mare  și conducerea școlilor gazdă. 

Biroul eparhial de presă

 

 

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.